img
  img

  (02-03-2018)

  Aquest vespre els alumnes d'Escola I ens oferiran una obra titulada T.O.N., que ha estat escrita i dirigida per ells mateixos.
  La cita és a les 10 de la nit i no hi ha entrades a la venda, sinó que es posarà TAQUILLA INVERSA.

  Animeu-vos a venir i gaudireu d'una nit ben entretinguda, alhora que agrairan que emplenem la platea.

  ...   
  més informació
  img
  img

  (11-01-2018)


  Com ja és tradició, el dilluns més trist de l'any omplim la platea per oferir uns monòlegs seguits de l'actuació d'un actor de reconegut prestigi. En aquesta ocasió serà l'Oriol Cruz. Tot, tot i tot per només 5 eur. Entrades a la venda al bar de l'entitat, on també hi podràs adquirir els tiquets pel sopar de dissabte i el xou.
  ...   
  més informació
  img
  img

  (05-12-2017)

  Dissabte 16 de desembre a les 10 del vespre farem un doblet mai vist!

  Per començar, la lectura imprescindible de desembre. En aquesta ocasió el POEMA DE NADAL de Josep M. de Sagarra ocuparà la primera part. 

  Posteriorment, el Cor d'Acords ens oferirà el ja tradicional concert de Nadal. Entrada: 5 eur.

  #ViuPoemadeNadal...   
  més informació
  img
  img

  (05-12-2017)

  Aquest any ens hem decidit a sortejar una panera. I que no és pas petita: pernil, tonyina, llaunes, vi, cava, ginebra, altres embotits, turrons, neules... 

  Per només 2 euros pots provar sort! Ah, el número 155 ja està venut! Afanya't i tria!

  Que tinguis molta sort.
  ...   
  més informació
  img
  img

  (09-11-2017)

  Els divendres 10 i 17 de novembre torna el repàs a textos teatrals clàssics en format lectura i cafè-teatre. L'obra tracta del dilema que planteja la multimilionària Clara Zachanassian en visitar la seva ciutat natal quan ofereix una ingent quantitat de diners a canvi d'una condició fatal. El comportament dels ciutadans davant d'aquesta condició permet a l'espectador apreciar l'interès materialista de la naturalesa humana.

  L'entrada val 5 eur i inclou una consumició.

  ...   
  més informació
  img
  img

  (04-11-2017)

  En resposta als fets greus ocorreguts aquests dies i, més recentment, amb l'empresonament de representants d'entitats civils catalanes i membres del Govern de Catalunya (escollit de forma legítima i democràtica), des de la Parròquia de Sant Vicenç de Jonqueres:

   

  Manifestem el nostre rebuig, indignació i tristesa. Trobem desproporcionades les mesures preses per la justícia espanyola, que no s'avenen amb l'evangeli (que a tots ens compromet a participar amb la creació de societats justes i lliures)

  més informació

  img
  img

  (31-10-2017)

  DIPÒSIT VESTUARI per a activitats del Centre

   

  Obres temporada:

  -  El vestuari de l'obra (exceptuant el que es comparteix i es queda a cosidores) es recollirà deixant un dipòsit, generalment, de 5 eur.*

  -  Un cop finali...   

  més informació
  img
  img

  (16-10-2017)

  Per fi podem confirmar que el TXL es durà a terme tots els dimarts de les 8 del vespre a les 10 de la nit. Com l'any passat, el taller va a càrrec de la Marina Julià.
  Recordem és és GRATUÏT PER ALS SOCIS, que cal un compromís seriós i que el termini per apuntar-s'hi acaba el 31 d'octubre. Passada aquesta data ja no s'acceptarà a ningú més.

  Apunta-t'hi a correu@teatrecpsv.com
  ...   
  més informació
  img
  < Anterior 1 2 3 Següent >
img

©2013. Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal 103. 08208 Sabadell. 93 717 94 01


Disseny i creació Tallerdemk.com