img
  img

  (05-12-2017)

  Aquest any ens hem decidit a sortejar una panera. I que no és pas petita: pernil, tonyina, llaunes, vi, cava, ginebra, altres embotits, turrons, neules... 

  Per només 2 euros pots provar sort! Ah, el número 155 ja està venut! Afanya't i tria!

  Que tinguis molta sort.
  ...   
  més informació
  img
  img

  (09-11-2017)

  Els divendres 10 i 17 de novembre torna el repàs a textos teatrals clàssics en format lectura i cafè-teatre. L'obra tracta del dilema que planteja la multimilionària Clara Zachanassian en visitar la seva ciutat natal quan ofereix una ingent quantitat de diners a canvi d'una condició fatal. El comportament dels ciutadans davant d'aquesta condició permet a l'espectador apreciar l'interès materialista de la naturalesa humana.

  L'entrada val 5 eur i inclou una consumició.

  ...   
  més informació
  img
  img

  (04-11-2017)

  En resposta als fets greus ocorreguts aquests dies i, més recentment, amb l'empresonament de representants d'entitats civils catalanes i membres del Govern de Catalunya (escollit de forma legítima i democràtica), des de la Parròquia de Sant Vicenç de Jonqueres:

   

  Manifestem el nostre rebuig, indignació i tristesa. Trobem desproporcionades les mesures preses per la justícia espanyola, que no s'avenen amb l'evangeli (que a tots ens compromet a participar amb la creació de societats justes i lliures)

  més informació

  img
  img

  (31-10-2017)

  DIPÒSIT VESTUARI per a activitats del Centre

   

  Obres temporada:

  -  El vestuari de l'obra (exceptuant el que es comparteix i es queda a cosidores) es recollirà deixant un dipòsit, generalment, de 5 eur.*

  -  Un cop finali...   

  més informació
  img
  img

  (16-10-2017)

  Per fi podem confirmar que el TXL es durà a terme tots els dimarts de les 8 del vespre a les 10 de la nit. Com l'any passat, el taller va a càrrec de la Marina Julià.
  Recordem és és GRATUÏT PER ALS SOCIS, que cal un compromís seriós i que el termini per apuntar-s'hi acaba el 31 d'octubre. Passada aquesta data ja no s'acceptarà a ningú més.

  Apunta-t'hi a correu@teatrecpsv.com
  ...   
  més informació
  img
  img

  (05-10-2017)

  El dijous 12 d'octubre es representarà a les 6 de la tarda PEL DAVANT I PEL DARRERE. Les entrades ja estan a la venda al web de TICKETEA. 
  Recordem que el passat diumenge 1 d'octubre vam suspendre la funció com a protesta pels fets violents esdevinguts en la jornada del referèndum.
  ...   
  més informació
  img

  (02-10-2017)

  La Junta del Centre Parroquial Sant Vicenç ha decidit sumar-se a l'aturada de país que tindrà lloc demà 3 d'octubre de 2017.

  Condemnem els actes de violència injustificada des del respecte a la diversitat ideològica i reivindiquem el diàleg com a via indispensable per a la convivència i la democràcia.

  El Teatre Sant Vicenç ...   
  més informació
  img

  (01-10-2017)

  Veient els greus esdeveniments d'avui en contra de la democràcia, la junta i l'equip artístic de Pel davant i pel darrere ha decidit suspendre la funció d'aquesta tarda....   
  més informació
  img
  < Anterior 1 2 3 Següent >
img

©2013. Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal 103. 08208 Sabadell. 93 717 94 01


Disseny i creació Tallerdemk.com