img
 • img

  (31-10-2018)

  1600 espectadors han gaudit del musical

   

  L'exitós musical infantil El llibre de la selva, que es va representar durant la temporada passada al Teatre Sant Vicenç de Sabadell, s'ha instal·lat aquest octubre al Teatre Poliorama de Barcelona per apropar-se al públic familiar barceloní. L'obra s'ha representat els diumenges 7, 14, 21 i 28,  a les 12 del migdia, i ha assolit un total de 1600 espectadors.

   

  Diversos blogs i mitjans de comunicació s'han fet ressò de l'excepcional muntatge dirigit pels joves Carles Campoy i Marc Cañadell. 

   

  La logística per exportar una obra d'aquestes característiques és sempre complexa. Especialment el trasllat de decorats, a causa del gran volum que ocupen. Gràcies a la col·laboració desinteressada dels socis i també del mateix equip artístic i tècnic, a cada funció s'ha pogut muntar i desmuntar el decorat de manera àgil. Ens congratulem pel treball en equip, que ha estat exemplar.  

   

  L'aventura de la selva es dona, doncs, per tancada. Nous projectes ens esperen a la Creu Alta, com ara la imminent estrena de La gàbia de les boges.


img

©2013. Teatre Sant Vicenç. Montllor i Pujal 103. 08208 Sabadell. 93 717 94 01


Disseny i creació Tallerdemk.com